Budi dio naše mreže

Posjetite glazbeno-meditativni program "Nightfever" u Dubrovniku

Vijeće za mlade Dubrovačke biskupije vas poziva na „Nightfever" koji će se održati u Dubrovniku u četvrtak u crkvi Male braće.  Od 21 sat započinje glazbeno-meditativni program koji će se nastaviti sve do ponoći.

/ mp

„Nightfever” je projekt međunarodnoga karaktera pokrenut 2005. godine u Kölnu, u Njemačkoj, nakon Svjetskog dana mladih. Osmišljen kao večer otvorenih vrata crkve želi ljudima, koji se tu večer zateknu u Gradu, omogućiti trenutke molitve i meditacije. Specifičnost „Nightfever” je u pjesmi, molitvi i meditaciji na više svjetskih jezika. Tijekom programa mladi će na Stradunu pozivati zainteresirane da uđu u crkvu Male braće i zapale svijeću.

Ovaj projekt je do sada održan u šezdesetak svjetskih gradova, od čega ističemo Rim, Sydney, Glasgow, Munchen, Lourdes, te Split u kojem je ovaj projekt realiziran prvi put u Hrvatskoj 2012.

Projekt je prije tri godine održan i prvi put u Dubrovniku. Velika posjećenost i izrazito pozitivne reakcije stanovnika Grada i stranih gostiju, opravdale su nastavak ovog projekta.

Više o projektu možete naći OVDJE.

Ključne riječi:
Nightfever

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja