Budi dio naše mreže

U Nadbiskupskoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Zagrebu u petak 18. lipnja odgajatelj u Međubiskupijskom sjemeništu vlč. Luka Premelč predslavio je misu zahvalnicu za školsku godinu 2020./2021.

/ mp/IKA

Učenici i djelatnici NKG-a misom slavljenom ispred ulaza u školske prostore, zahvalili su Bogu za sve dobro što se u protekloj godini dogodilo, te su ga zamolili da im da srce koje zna opraštati, i snagu da nastave ondje gdje im neke stvari nisu bile po želji i volji.

U minuloj školskoj godini bilo je mnogo novosti i prilagođavanja na drukčiju školsku svakodnevicu u novim školskim hodnicima (glavna školska zgrada od potresa je neuporabljiva) ili pak u online prostoru.

„Iako nam tek slijedi razdoblje sabiranja misli, događaja, ali i plodova, duboko u sebi smo zahvalni Bogu što nam je dao priliku da iznova vidimo koliko je život nepredvidiv i da je u svemu tome potrebno imati pogled usmjeren prema Njemu. Jer kako kaže današnje Evanđelje: ‚Gdje ti je blago, ondje će ti i biti srce‘“, piše na školskim stranicama.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja