Budi dio naše mreže

Predstavu "Povijest roda moga hrvatskoga (na naš način)" koja će se održati u ponedjeljak, s početkom u 20 sati u Dvorani Vijenac na zagrebačkom Kaptolu, izvest će bogoslovi Nadbiskupskog bogoslovnog sjemeništa u Zagrebu.

/ mp

Ulaz je slobodan, ali budući da predstava ima humanitarnu notu, nakon izvedbe moći će se ostaviti dobrovoljni prilog koji će biti namijenjen najpotrebnijima.

Tema koja se proteže kroz svaku predstavu, uvijek u pozadini ima neku društvenu i kršćansko-vjersku poruku. Koristeći se suvremenim tehnološkim pomagalima, predstava se još više se čini zanimljivija i gledateljima vrlo razumljiva. Tehnološka pomagala, rekviziti, kostimi, postavljanje scene za predstavu djelo su samih bogoslova glumaca.

Može se reći kako se svaki bogoslov koji sudjeluje kao glumac, dragovoljno odazvao s velikim entuzijastom kako bi djelić svog glumačkog talenta usadi kao plod ljubavi prema svojoj bogoslovnoj zajednici, ali i da na taj način prikaže zahvalu svojim roditeljima, članovima obitelji, prijateljima za njihovu podršku koju dobiva na putu svog svećeničkog zvanja.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja