Budi dio naše mreže

''Ponosan sam što sam ovim projektom prikazao svoje dvije ljubavi; ljubav prema domovini i ljubav prema operi''.

/ dz

Tenor, solo pjevač i zaljubljenik u operu Mate Grgat ponovo je iznenadio publiku, ovaj put obradom jedne od najpoznatijih tenorskih arija Nessun dorma iz opere ”Turandot” Giacoma Puccinija. Obrada je nastala u suradnji s LE produkcijom iza koje stoje mladi glazbenici i producenti Dominik Lučić i Jan Erceg. S ovim talentiranim dvojcem Grgat uspješno surađuje posljednjih godinu dana, a zajedno su izbacili nekoliko sjajnih pjesama koje su oduševile publiku.

Spoto za navedenu pjesmu snimio je Andrija Jurčević, a za režiju su zaslužni Andrija Jurčević te naravno, LE produkcija. – Odlučili smo snimiti spot na nekoliko lokacija diljem Lijepe naše zato što želimo istaknuti ljepotu hrvatskog krajolika. Ponosan sam što sam ovim projektom prikazao svoje dvije ljubavi; ljubav prema domovini i ljubav prema operi, kaže nam Grgat.

Ovaj skromni umjetnik moćnog glasa otprije je poznat publici, nastupao je na Splitskom festivalu 2017. i 2018. godine, na Krapinskom festivalu 2019., a iste godine održao je i svoj samostalni koncert u rasprodanom Lisinskom. – Taj koncert je nešto što ću uvijek pamtiti jer me je isprofilirao kao umjetnika i otvorio put za mnoge nove projekte.

Nedavno je Mati pripala čast ispratiti hrvatske sportaše na Olimpijske igre u Tokio. Rado se odazvao na poziv hrvatskog olimpijskog odbora i poželio sreću našim olimpijcima otpjevavši poznati Caruso. Nakon brojnih uspjeha ovog talentiranog umjetnika, ne preostaje nam ništa drugo nego nestrpljivo čekati njegove nove projekte.

Pjesmu Nessun dorma pogledajte u nastavku.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja