Budi dio naše mreže

Sve ljubitelje knjiga i čitanja ovih je dana razveselila vijest Nacionalnog stožera civilne zaštite da su i knjižnice na popisu onih ustanova i djelatnosti kojima će se dopustiti rad.

/ mb

Sve knjižnice koje su po procjeni statičara sigurne nakon zagrebačkog potresa, započinju s radom po ljetnom radnom vremenu i za sad će biti moguća isključivo posudba i povrat knjižnične građe.

Novost je i to da se od ponedjeljka, 27. travnja , članstvo u Knjižnicama grada Zagreba može ostvariti ili obnoviti i online putem. Za online upis ili obnovu članstva potrebno je na mail upisi@kgz.hr poslati elektronički ispunjenu pristupnicu, nakon čega slijede upute za uplatu članarine. Usluga je dostupna za sve s prebivalištem ili boravištem u Gradu Zagrebu, Zaprešiću te gradovima i općinama u Zagrebačkoj županiji gdje se nalaze stajališta zagrebačkog bibliobusa, ali i sve građane koji se u Gradu Zagrebu školuju ili su u njemu zaposleni.

Ravnateljica Višnja Cej je kazala kako je ova usluga rezultat želja ispitanika u istraživanjima koja su se sustavno provodila u Knjižnicama grada Zagreba, izuzetno velikog interesa članova koji žele obnoviti članstvo, kao i građana koji nisu naši članovi, a u ovom trenutku su zainteresirani za posudbu e-knjiga.

Više informacija o radnom vremenu pojedinih knjižnica, usluzi online upisa, kao i svim novostima iz Knjižnica grada Zagreba, potražite na www.kgz.hr.

 

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja