Budi dio naše mreže

Premijera predstave "Matovilka" autorskog dvojca Petre Radin i Igora Šeregija, koja je održana u nedjelju, 21. veljače  u Opatiji, u kazalištu Gervais, u izvedbi Kazališnih moljaca iz Tvornice lutaka, nasmijala je do suza sve generacije.

/ mp

Predstavu, u produkciji Kazališta Tvornica lutaka, izvode renomirani hrvatski glumci – Borko Perić, Filip Detelić, Matija Šakoronja i Josip Brakus.

Premijeru su gledatelji mogli pratiti uživo i preko streama, koji je bio besplatan, jer iz Tvornice lutaka poručuju da umjetnost uvijek mora pronaći put do publike i biti dostupna u ovim izazovnim vremenima.

Režiju potpisuje filmski i sitcom redatelj Igor Šeregi, poznat po filmu Zg80, scenarij Petra Radin i Matija Šakoronja, glazbu Saša Miočić, kostime Đurđica Vorkapić i Hippy Garden, rekvizite Dunja Niemčić, a scenografiju je izradio Krunoslav Ozimec.

Kazališni moljci, uz autorski dvojac Šeregi-Radin, poručuju djeci da čitanje itekako može biti zabavno te da će se potruditi svaki naslov prikazati na poseban i djeci zabavan način.

Lektire su “in”, što definitivno potvrđuje novi hit “Matovilka”.

Predstava “Matovilka”

Predstava “Matovilka”

Predstava “Matovilka”

Predstava “Matovilka”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja