Budi dio naše mreže

U izdanju Crkve na kamenu izišle su dvije zanimljive i vrijedne knjige: Metastaze jedne revolucije autora prof. dr. Ivice Šarca i Pouke i misli velikoga Ratzingera prof. dr. Bože Goluže.

/ dt

U prvoj knjizi Metastaze jedne revolucije prof. dr. Ivica Šarac na osnovi dokumenata govori o tomu kako su partizani zauzeli zapadne dijelove Hercegovine. U novije vrijeme ponovo se govori o tomu što su sve bili “legitimni ciljevi” partizanskoga ubijanja u zapadnim dijelovima Hercegovine, kao npr. franjevački samostan na Širokome Brijegu i pokolj tamošnjih franjevaca.

Ova knjiga raskrinkava neutemeljeno pisanje koje je bilo na snazi kao službena historiografija tijekom komunističkoga sustava, a nažalost i danas neki pokušavaju opravdati partizanska zlodjela. Dokumenti i argumenti izneseni u ovoj knjizi vraćaju povijesnu istinu, te pobijaju neistine i obmane koje su se uvriježile kao “nepobitne činjenice”.

U drugoj knjizi Pouke i misli velikoga Ratzingera prof. dr. Božo Goluža donosi bogatstvo mudrosti pape Benedikta XVI. koje je prikupljeno iz 42 Ratzingerove knjige, a mnoge su Papine mudre misli popraćene autorovim komentarima koji čitatelju olakšavaju tu mudrost prenijeti u našu svakodnevicu. Knjiga će dobro doći svima koji u sebi žele razvijati bogatstvo duhovne misli i kreposna života.

Obje knjige možete naručiti na adresi uredništva: Crkva na kamenu, Nikole Šubića Zrinjskog 7, 88 000 Mostar ili e-mailom na cnak@tel.net.ba

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja