Budi dio naše mreže

U Hrvatskoj se i ove godine održava manifestacija „Noć knjige“ s ciljem promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva. Uz manifestaciju „Noć knjige“, održat će se i prodajna akcija „Knjiga svima i svuda“. Tom prigodom, od 21. do 30. travnja nakladna kuća Verbum pripremila je u svim knjižarama Verbum i web knjižari Verbum.hr posebne popuste.

/ mp

Sva izdanja u nakladi Verbum (uključujući i novitete!) od 21. do 30. travnja snižena su 20%, a više od 60 odabranih naslova dodatno je sniženo od 30% do 50%.

Cjelovit popis knjiga s 20% popusta možete pogledati na poveznici ovdje, a više od 60 odabranih naslova s popustom od 30% do 50% na poveznici ovdje.

Iz ponude izdvajaju:

Na popustu od 20% između ostalog naći će se i Verbumovi noviteti, među kojima izdvajamo hit knjige “Ispovijesti vatikanskoga egzorcista” i “Samo istina, Moj život uz Benedikta XVI.”. Od zanimljivih Verbumovih noviteta treba izdvojiti i knjigu “Jedi, posti, slavi” te roman “Marija Magdalena”.

Među hit knjigama svakako su i proslavljene knjige Jordana B. Petersona „12 pravila za život“ i „Izvan reda“. Za najmanje, tu su “Biblija za hrabre djevojčice” i “Biblija za hrabre dječake”. Ove sjajne knjige donose priče o hrabrim muškim i ženskim biblijskim likovima, kao nadahnuće i poticaj za sve hrabre djevojčice i dječake.

Osim navedenog, više od 60 odabranih naslova dodatno je sniženo i možete ih nabaviti na popustu od 30% od 50%. Među tim naslovima izdvojit ćemo popularne knjige kao što su “Biti otac sa svetim Josipom”“Molitveni dnevnik – 365 dana s Biblijom”“Kuharica sestre Nikoline” s 555 prokušanih recepata. Tu je i hit knjiga “Najljepše molitve naših starih”, a za najmlađe izdvajamo “Biblija za male čitaće”.

Sve naslove koji su dodatno sniženi od 30% do 50% možete pogledati ovdje.

Manifestacija „Noć knjige“ i akcija „Knjiga svima i svuda“ s prigodnim popustima odvijaju se u svih 13 knjižara Verbum u 11 hrvatskih gradova, koje su otvorene od 8 do 20 sati te čije lokacije možete pogledati ovdje.

Isti popust vrijedi u knjižarama Verbum, kao i za online kupnju u web knjižari Verbum.hr koja je dostupna cijeli dan, uz besplatnu dostavu unutar Hrvatske za narudžbe knjiga iznad 30 €.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja