Budi dio naše mreže

U Glazbenoj školi Karlovac petu godinu zaredom održava se "Noć glazbe" kojom se obilježava 334. rođendan Johanna Sebastiana Bacha. U petak od 15 sati do ponoći održat će se niz koncerata Bachove glazbe, a cijeli program prenosit će se na velikom ekranu u parku ispred Glazbene škole.

/ vž

Nastupit će učenici Glazbenih škola iz 12 hrvatskih gradova i mađarskog grada Budimpešte. Na koncertima će nastupiti i renomirani umjetnici, Karlovački komorni orkestar Glazbene škole Karlovac i slavni mladi umjetnici, pijanistica Mia Pečnik, pijanist Lovre Marušić, poznati slavonski tamburaš Mario Zbiljski i Akademski sastav Glazbene staze iz Zagreba.

Cijeli program prenosit će se na velikom ekranu u parku ispred Glazbene škole Karlovac i bit će vidljiv duž Šetališta dr. F. Tuđmana. Program će se uživo prenositi u centru Vojnića i Ogulina a Live stream će biti dostupan na internetskoj stranici škole.

“Kava s Bachom” sutrašnji je dio programa koji će se održati od 10 do 12 sati. Posjetitelji 30-ak ugostiteljskih objekata u Karlovcu, Ogulinu, Lasinji, Plaškom, Ribniku, Vojniću i Ozlju imat će priliku uz kavu uživati u jazzblues i rock obradama Bachovih skladbi koje će se emitirati na Hrvatskom radio Karlovcu,Trend Radiju i Radio Labinu. Održat će se i klasični koncert J.S.BACHA u jednom od karlovačkih kafića. Slatkovodni akvarij Aquatika, Trgovački centar Gavranović, Obrazovni centar Marković, Dil-Turist, Obiteljski dom za starije i nemoćne „Lijepi dani“, Domovi zdravlja Vojnić i Ozalj također su se uključili u projekt. Bach će se sutra slušati i u karlovačkim frizerskim salonima, cvjećarama, autoškoli i autobusima. Cjelokupni program otvoren je za javnost i besplatan za posjetitelje.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja