Budi dio naše mreže

Nova skladba "Osloni se na Krista", uspješnica je Zvonimira Kalića s Uskrs festa 2012. godine. Autori pjesme su Viktor Kesler, koji potpisuje glazbu, i Josipa Dević, autorica stihova, a pjesmu je u tamburaško ruho aranžerski odjenuo Krunoslav Dražić.

/ im

Slažući pjesmu po pjesmu, ekipa Rockoko Orchestra polako privodi kraju materijal za album tamburaške duhovne glazbe na kojem će se nalaziti neke nove, ali i neke već poznate duhovne skladbe u tamburaškoj obradi. Napominjemo kako su do sada snimljene: “Kraljica mučenika” s Darkom Ergotićem, “Izvor milosti” sa ŽVS Đakovčanke, “Sveti Križ” s grupom RiM, “Glas s hridi” s Markom Vukesom, “Stari hrast” s nedavno preminulim svećenikom Stjepanom Podbojem te tamburaška simfonija “Ja vjerujem” koju je poznati tamburaški orkestar snimio s glumcem Goranom Grgićem i zborom Nene iz Bošnjaka.

Nova skladba je “Osloni se na Krista”, uspješnica Zvonimira Kalića s Uskrs festa 2012. godine. Autori pjesme su Viktor Kesler, koji potpisuje glazbu, i Josipa Dević, autorica stihova, a pjesmu je u tamburaško ruho aranžerski odjenuo Krunoslav Dražić. Instrumentalne tamburaške dionice snimili su Krunoslav Dražić i Damir Butković Buda, perkusije Dušan Vasić, a sve pod budnim snimateljsko-producentskim okom Tihomira Ivanetića iz Rockoko studija, gdje je skladba i snimljena. Peti član Rockoko tima je Slavko Nedić, urednik glazbenog programa Hrvatskog katoličkog radija i Cro sacro etikete koja potpisuje izvršnu produkciju, ne samo ove nego i ostalih duhovnih pjesmama Rockoko Orchestra.

Uz Zvonimira Kalića koji je otpjevao sve glavne vokale, na snimanju su sudjelovale i Ozana Vučina te Viktorija Prepolec, članice sastava Noel koji nastupa sa Zvonimirom Kalićem.

Premije pjesme održana je u četvrtak, 14. listopada u emisiji Sacro ritam a premijera lyrics videa u srijedu 20. listopada na CMC televiziji.

Spot možete vidjeti na:

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja