Budi dio naše mreže

Kršćanska pjevačica Lauren Daigle koja je pjesmama "You Say" i "Thank God I Do" dotaknula mnoga srca objavila je novu pjesmu pod nazivom "These Are The Days". Pjesmu poslušajte u nastavku.

/ im

Lauren Daigle svojom zadnjom pjesmom “Thank God I Do” zauzela je prvom mjesto na glazbenoj ljestvici, prenosi Aleteia.

Prije nekoliko dana Lauren je objavila novu pjesmu pod nazivom “These Are the Days,” u kojoj slavi život.  Novi glazbeni spot snimljen je u jednom kadru.

Spot počinje s pjevačicom koja se vozi do kuće i skakuće na putu prema ulaznim vratima. Pjevačica ne prestaje poskakivati ​​i plesati tijekom cijelog videa dok kamerom prolazi kroz kuću koju su ispunili njezini prijatelji i obitelj. Živahne boje koje svi nose naglašavaju njihove plesne pokrete i unose dašak radosti.

Cijelo to vrijeme kamera prati Daigle dok uživa u talijanskom ledu, skače po krevetu s djecom, uskače u koreografirane plesove, pa čak i skače u bazen. Na kraju videa Lauren svima postavlja pitanje;; “Jesmo li shvatili?”, a njihov odgovor ju oduševi.

Za novu pjesmu “These Are the Days” možemo reći da je to pjesma nade koja poziva slušatelja da uživaju u vremenu u kojem žive.

Nakon što poslušate novu pjesmu Lauren Daigle  shvatit ćete da se radi o još jednom hitu kršćanske tematike koji će se zasigurno naći na top ljestvicama uz “Thank God I Do” i “You Say”.  A isto tako nadamo se i nekim našim prepjevima ovih prekrasnih pjesama.

Pjesme poslušajte ovdje!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja