Budi dio naše mreže

Na svetkovinu Uskrsa, glazbeni sastav duhovne glazbe Papa Band oduševio je slušatelje premijernim predstavljanjem svoje najnovije pjesme naziva "Gospodu Slava". Ova emotivna i duhovna pjesma donosi snažnu poruku o zahvalnosti i duhovnosti, te je primjerena za proslavu Uskrsa.

/ im

Ono što čini ovu premijeru još posebnijom jest suradnja s njihovim duhovnikom, don Rokom Kaštelanom. Pjesma je nastala kao odgovor na Božju ljubav i milost koja se utjelovljuje na molitvenim susretima ponedjeljkom u 20:30 u crkvi Svete Obitelji (Gospin Otok) u Solinu, koji animiraju don Roko i Papa band. Snimanje pjesme s duhovnikom nije samo glazbeni pothvat, već i izraz duboke duhovne povezanosti između članova benda i njihovog duhovnika.

“Ova pjesma je izraz naše vjere i zahvalnosti, te smo bili počašćeni što smo mogli surađivati s don Rokom na njoj. Njegova prisutnost i inspiracija dodali su dubinu i duhovnu dimenziju našem radu”, izjavila je voditeljica benda nakon premijere.

Pjesma “Gospodu Slava” ističe se svojim emotivnim tekstom i izvanrednom glazbenom izvedbom koja spaja moderni zvuk s duhovnom tematikom. Njezina premijera na Uskrs dodaje dodatnu simboliku i značaj ovom glazbenom djelu, a svakako će ostaviti trajan dojam na slušatelje i nastavit će promicati duhovne vrijednosti i zahvalnost među svojom publikom.

”Ovim putem zahvaljujemo našem glazbenom producentu Damiru Marušiću i njegovom Studiju Deva, koji je zaslužan za aranžmane naših pjesama, snimateljskom timu yirah.filmsa te fotografu Ivanu Gudiću”, rekla je Sanja Ivančić, voditeljica Papa banda koja je zaslužna za prijevod pjesme na hrvatski i hebrejski jezik.

”Posebna zahvala ide župi Gospe od Otoka u Solinu, zajedno s našim župnikom don Antom Čotićem, kapelanima don Klementu Radosoljiću i don Roku Kaštelanu”, zaključuje Sanja.

Papa bandu i don Roku želimo još mnogo uspjeha u duhovnom i glazbenom rastu. 

Članovi Papa banda: Sanja Ivančić, Hrvoje Mandić, Lovre Trogrlić, Karlo Domazet, Ivana Grubišić, Gorana Smodlaka, Ana Jurić, Ivana Puljiz, Antonia Milić-Romić, Ivana Rapić, Lucija Marević, Katarina Čujić, Josipa Kalebić, Josip Lijić, Roko Barišić, Đivo Vidojević, Ema Škare, Emanuela Rapić, Mia Martinić, Marija Puljiz, Leonarda Botica, Korina Granić, Helena Puljiz, Matea Milaković, Matea Bogdanović, Ozrenka Vrkić, Lucija Omrčen, Ljubica Mikelić, Marta Mamić, Marina Strukan, Antonio Lovrić, Teo Šafranko, Ilija Grgić i Josip Ivančić.

Pjesmu poslušajte ovdje:

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja