Budi dio naše mreže

Pjesma Tvoje srce treći je singl s albuma Molitveni rap, čiji se izlazak očekuje uskoro.

/ im

Dinko Ledić-Purić, umjetničkog imena DieLPi, objavio je treći singl s nadolazećeg albuma Molitveni rap, koji će uskoro ugledati svjetlo dana.

“Pjesma Tvoje srce jedna mi je od srcu dražih pjesma s nadolazećeg albuma. Naime, proizašla je iz dubine duše usred unutarnjih previranja i sadrži intimne molitvene rime upućene mojoj nebeskoj majci Mariji. Drago mi je što je pjesma izašla u svibnju jer je svibanj Marijin mjesec, a posebice mi je drago što je izašla na dan Majke Božje od Kamenitih vrata na kojima se moja Molitvena zajednica Srce Isusovo više od deset godina svaki utorak okuplja na molitvu krunice.”

DieLPi je autor i izvođač rap glazbe. Snimio je i izdao tri albuma i nekoliko singlova, od kojih su javnosti najpoznatije pjesme Zaboravljeni heroji i Amen. Tvoje srce treći je singl s nadolazećeg albuma Molitveni rap. Prethodni singlovi bile su pjesme Za Marušu i Želim tebe razveseliti za koje nam DieLPi kaže:

„Pjesme Za Marušu i Želim tebe razveseliti odškrinule su slušateljima vrata u atmosferu albuma Molitveni rap. Tvoje srce pjesma je koja dopunjuje paletu glazbenih stilova i osjećaja koje ćete moći poslušati na albumu. Kad je slušatelji čuju, dobit će cjelovitiju sliku o nadolazećem albumu. Raduje me rad na albumu Molitveni rap na kojem sam spojio na prvu nespojivo, molitvu i rap. Ljudima nije jasno kako je moguće da molitva i rap idu zajedno, a ja sam ovdje da im pjesmama to pokušam približiti. Nadam se da će mnogima, kad poslušaju pjesmu Tvoje srce, postati jasno da je taj spoj itekako moguć.”

Autor teksta pjesme Tvoje srce je DieLPi, za instrumentalni dio pobrinuo se Antoni Stanić, u raperskom svijetu poznat kao Kickass. Video su, u suradnji, izradili Dinko Bošnjak i DieLPi, a za vizualni identitet pobrinuo se Matija Prlić.

Pjesma Tvoje srce snimljena je u studiju Andreja Lončarića koji se pobrinuo za snimanje, miks i mastering.

Pjesmu poslušajte u nastavku.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja