Budi dio naše mreže

Dominik Lučić i Marko Kutlić Spot snimili su obradu pjesme "Kao košuta" na prekrasnim Rastokama, a pjesmu možete poslušati u nastavku.

/ dz

Dominik Lučić, mladi hrvatski kantautor i producent ugostio je popularnog muškog vokala Marka Kutlića u obradi kršćanske pjesme ”Kao košuta”. Time Lučić nastavlja niz pjesama koje su dio projekta #coverompohrvatskoj kojeg realizira u suradnji s Filipom Bašićem. Cilj projekta je predstaviti poznate duhovne i zabavne pjesme u novom ruhu, pritom promovirajući divne kutke Lijepe Naše.

Ovog puta, spot s potpisom DOKU FILMS video produkcije sniman je u Rastokama na posjedu kojeg je ustupila ekipa iz SLOVIN UNIQUE-RASTOKE. To prelijepo, ali nerazvikano mjesto Dominik je zapazio prolazeći kroz Slunj.

“Znao sam da ću jednog dana tu snimiti spot. Htio sam pokazati ljudima kako lijepu i netaknutu prirodu imamo”, rekao je Lučić.

S obzirom na njihovo dugogodišnje prijateljstvo i suradnju, poziv Marku Kutliću za gostovanje na ovoj obradi bio je lak izbor. Naime, ovo nije prvi put da mladi glazbenici surađuju, Lučić je skladao i aranžirao pjesmu ”Vjerujem Ti“ koja se našla na Markovom albumu prvijencu. – Ovim putem pozivam čitatelje da poslušaju Markov album i pjesmu proizašlu iz LE produkcije, kaže Dominik te ističe kako njih dvojica planiraju još suradnji pa nam samo ostaje za vidjeti što nam ovaj kreativni autorski dvojac priprema u budućnosti.

“Kao košuta” predstavljena je javnosti na sam Uskrs.

“Nalazimo se u teškom vremenu, ali Uskrs je simbol novog početka. Pjevajući ovu pjesmu osjetili smo neopisiv mir, stoga nam je želja prenijeti taj osjećaj svim slušateljima u ovo blagdansko vrijeme”, poručuje Lučić.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja