Budi dio naše mreže

"Dragi prijatelji! Konačno je objavljen moj prvi spot za pjesmu „Molitva“. Želim zahvaliti svima koji su me poticali i podržavali u ovom ostvarenju. Ponajprije sam zahvalan dragome Bogu na daru glazbe kojim ga mogu slaviti i drugima svjedočiti", napisao je na svojem Facebook profilu vlč. Mario Brkić.

/ im

Vlč. Mario Brkić, svećenik Đakovačko-osječke nadbiskupije, župni upravitelj Župe Rođenja sv. Ivana Krstitelja u Sarvašu i kantautor koji je nakon 14 godina izvođenja predstavio svoju pjesmu “Molitva” u novom ruhu i time obogatio duhovnu scenu s još jednom predivnom pjesmom.

“Radostan sam što je moja ‘Molitva‘ zadobila svoju konačnu verziju i potpuno novo ruho. To me posebno raduje zbog činjenice da je već četrnaest godina rado izvođena među mnogim mladima na različitim duhovnim susretima, molitvama i sakramentalnim slavljima”, rekao je vlč. Mario Brkić.

“Najveći doprinos u konačnoj verziji pjesme dao je Saša Miočić. Hvala od srca! Djelo njegovih ruku je sve što se može čuti: aranžman, sound record, miks i mastering. Za vizualni doprinos zahvaljujem Jerku Abičiću (Metanoya – Sound & Video recording studio). Spot smo snimali na različitim lokacijama: župna kuća i crkva u Sarvašu, svečana aula Bogoslovnog sjemeništa u Đakovu i ušće Drave u Dunav nedaleko Aljmaša. Zahvaljujem rektoru Bogoslovnog sjemeništa, preč. Stjepanu Radiću, za prostor i gostoprimstvo. Vjerujem da ćete svi uživati slušajući i gledajući „Molitvu“.  Neka se Gospodin proslavlja u svemu što nam daruje”, napisao je.

Pjesmu poslušajte ovdje:

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja