Budi dio naše mreže

Ured za pastoral mladih Splitsko – makarske nadbiskupije u suradnji s glazbenim sastavom "Anjel“ snimio je novi video spot s pjesmom "Na putu života“.

/ ps

Projekt Pastorala mladih SMN se nastavlja, ali ovaj put s energičnijim glazbenim sastavom rokerskog navještaja Radosne vijesti. Oni se zovu “Anjel“ i svoj glazbeni put započeli su u prosincu 2012. godine. Dallas Records 2016. godine izdaje i njihov prvi album “Povratak Ocu“, a ožujka 2019., “Anjel“ postaje band koji snažnim tekstovima i melodičnom glazbom nastavlja veselo slaviti Gospodina i Njegovu ljubav donositi svima, osobito srcima u traganju za pravim izvorom neprolazne radosti. Sastav benda čine: Ankica Cicvarić (vokal, bas gitara), Goran Vuković (solo gitara), Luka Vuković (gitara), Branko Bralić (bubanj), dok u spotu pjesme “Na putu života” glume Marin Matković, Ivana Majstorović, Ivana Banović i Duje Gale.

Glazba i tekst pjesme “Na putu života“ djelo je Ankice Cicvarić dok je za aranžman zaslužan Damir Marušić i Ankica Cicvarić, dok je Marin Gabelica zadužen za ideju, režiju i montažu spota te snimanje uz pomož Deana Bubić u Dicmu, Sinju i Malački. Cijelu produkciju video spota i pjesme “potpisuje“ predstojnik Ureda za pastoral mladih SMN i duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu dr. don Mihael Mišo Prović.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja