Budi dio naše mreže

Dolly Parton o pjesmi "There Was Jesus": Ovo je dirnulo živote tolikih ljudi!

"Jako sam ponosna što sam dio toga, jako sam ponosna na Zacha Williamsa i nadamo se da ćete i dalje biti blagoslovljeni ovom divnom pjesmom. Znam da ja jesam", poručila je Dolly Parton, govoreći o pjesmi kršćanske tematike "There Was Jesus".

/ hk

Prekrasan duet “There Was Jesus” nagrađivanog autora Zacha Williamsa i poznate američke pjevačice Dolly Parton prvi je put izveden na 53. dodjeli Country Music Association Awards u studenome prošle godine, prenosi FaithPot. Pjesma je od tada postala jedna od najslušanijih pjesama Zacha Williamsa do danas i to zajedno s naslovnom pjesmom s njegovog albuma “Rescue Story” iz 2019.

Hvalite Gospodina i hvala ti Isuse!

“Kada sam prvi put čula pjesmu ‘There Was Jesus’, bila je to jedna od najboljih pjesama koje sam ikada čula. Volim Zachov glas i u to sam vrijeme željela učiniti nešto uzbudljivije. Osjećala sam da je to dano od Boga. Zaista sam ponosna na to kako je ispala. Mislim da će ljudi iz toga izvući blagoslov. Znam da ja jesam”, rekla je Dolly Parton.

“Hvalite Gospodina i hvala ti Isuse – pretpostavljam da je to ono što prvo moram reći. Presretna sam što je ovo dirnulo živote tolikih ljudi. Jako sam ponosna što sam dio toga, jako sam ponosna na Zacha Williamsa i nadamo se da ćete i dalje biti blagoslovljeni ovom divnom pjesmom. Znam da ja jesam”, poručila je Parton na svome Facebook profilu.

“Dolly je zvijezda ove pjesme od prvoga dana. Nikada nisam mislio da ću snimiti pjesmu s njom. Cijelo iskustvo rada s njom uistinu mi je bilo čast i privilegija. Jedva čekam podijeliti pjesmu i video sa svima vama”, rekao je tada Zach Williams.

Ova je pjesma prikladna za vremena u kojima danas živimo. Podsjeća nas da je Isus uistinu uvijek s nama – u našim ranama, traženjima, slomljenostima i samoći.

 

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja