Budi dio naše mreže

Zbor mladih Preslavnoga Imena Marijina iz Osijeka poziva na audiciju za prijam novih članova u prostorije pastoralnoga centra donjogradske župne crkve (Crkvena 34) u srijedu 2. listopada i nedjelju, 6. listopada u 19:30. 

/ mp

Kako je riječ o zboru koji okuplja mlade vjernike srednjoškolce, studente i radničku mladež audiciji mogu pristupiti svi željni pjevanja duhovne glazbe u dobi od 14 do 30 godina. Prema riječima Jure Smajića, za audiciju se nije potrebno prethodno pripremati, a sastojat će se kao i prijašnjih godina od razgovora s kandidatom te kratke provjere sluha i ritma.

Podsjetimo da su pimovci jedan od najvećih zborova mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije te da osim redovitoga pjevanja na večernjoj nedjeljnoj misi priređuju brojne koncerte sakralnog, ali i popularnog duhovnog karaktera. Uz mnogobrojne suradnje s različitim glazbenim skupinama nerijetko gostuju kod prijateljskih zborova pa su tako ovu 23. sezonu započeli sudjelovanjem na 7. smotri zborova u Slavonskome Brodu, a nakon audicije počinju pripremati svoj tradicionalni, a ove godine i jubilarni 20. božićni koncert. Za ovu je zborsku sezonu osim koncerata potrebno naglasiti kako će pimovci gostovati i u Beču te svojim pjevanjem uveličati poznate bečke adventske svečanosti.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja