Budi dio naše mreže

Pjesma koja je kako i sam autor kaže već dugo u njegovom srcu napokon je dostupna svima. Kako je došlo do pjesme "Elohim" te koliko je snažna saznajte u tekstu.

/ im

Na svojem Instagram profilu Antonio Perutina je napisao: “Pjesma koja je već dugo u mom srcu napokon je vani. Elohim je pjesma nade, kada se u ovom materijalnom svijetu punom briga, nevolja, boli, tjeskoba nađete pritisnuti, kada vam se čini da je sve propalo, On je tu.

Moramo uspostaviti odnos sa dragim Bogom, moramo ga zvati, a On će doći. Ovdje Elohim, Svemogući Bog upozorava, da je On tu, a na nama je da ga spoznamo, i da ga zovemo, molitvom, pjesmom… Zato se radujte i kličite, zovite Njegovo ime za Vječno Kraljevstvo i Vječni Život”.

“Ja sam Put i Istina i Život: nitko ne dolazi Ocu osim po meni” Ivan 14, 6

Zahvalio se i svima koji su sudjelovali u stvaranju pjesme. “Aranžman i sve što se tiče editiranja, programiranja, mixa i masteringa učinio je Ivan Škunca, u Sound Station Studiju, gdje smo snimali i vokale. Dubravka Knežević je prekrasno svirala čelo, u studiju i uz more. Mario Klarić bubnjeve, Dominik Lučić klavijature, Dario Sabo bas, i opet Ivan Škunca gitare. Moji prekrasni bek vokali su Kornelija Palić Papafava i Djordjija Palić. Za fenomenalni video Bog mi je poslao ekipu iz Studioregnare Tomislav Bagarić koji je i režirao spot i Tomislav Dunđer. I vrhunski pomagač i zabavljač brat Emanuel Miličević. Snimali smo na lokacijama Svetog Lovreča i Rovinja…

“Cijela ekipa koju sam nabrojao Boga voli i Boga moli, i jako su me usrećili. Bog ih blagoslovio i držao u milosti, a Duh Sveti čuvao i štitio… Hvala mojoj obitelji, posebno suprugi Katarini i djeci, i posebno hvala mojim prijateljima koji su mi pomogli da završimo pjesmu. I na kraju najveća hvala Bogu Ocu Svemogućem što nas je stvorio i što nas ovako jako voli. Amen”, zaključio je.

Pjesmu poslušajte ovdje!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Antonio Perutina (@antonioperutina.songwriter)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja