Budi dio naše mreže

Jedina autorova želja jest da pjesma dodirne dušu i čovjeka približi Svjetlu Krista. U nastavku poslušajte pjesmu i pustite da govori vašem srcu.

/ im

Na svojim društvenim mrežama Antonio Perutina je napisao: “Nova pjesma je vani… Zahvaljujem dobrom našem Bogu što me čuva sve moje godine, vodi me i priprema za ono što mi je na putu. On je sve pripremio da pjesma izađe na sami Uskrs, najveću milost, najveće čudo kojega je Isus učinio za sve nas. Dao nam je vječni život”.

Moja jedina želja je da moje pjesme dodirnu dušu, barem jednom čovjeku i približe ga Svjetlu Krista.

A što mu kao autoru znače ovi stihovi rekao je: “Bože molim te da mi daješ snagu za dalje, da mi otvoriš puteve mudrošću, da me Duh Sveti nadahne i da mi stavi sve ispred mene, da me vodi, uputi. Moja jedina želja je da moje pjesme dodirnu dušu, barem jednom čovjeku i približe ga Svjetlu Krista. Da mu duša osjeti toplinu Ljubavi Kristove kroz moje stihove, kroz moju glazbu”.

“Zahvaljujem Bogu što mi je omogućio da svoj dar, svoj talent koristim Njemu na slavu. Posebne zahvale mom bratu u Kristu Fra Mariju Berišiću i župi Sv. Leopolda Mandića u Dubravi”, poručio je autor pjesme.

Pjesmu poslušajte ovdje:

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja