Budi dio naše mreže

Aleluja - od Slavonije, preko Moslavine i Zagreba do Dalmacije

Svjedoci smo kako mnogi ljudi u posljednja dva mjeseca nastojali razveseliti svoje najdraže pjesmom. Na našoj mrežnoj stranici pisali smo u više navrata o glazbenim uradcima koji podižu moral i griju srca, a sada vam donosimo još jedan.

/ fe

Vokalni ansambl Marije Pomoćnice koji djeluje u Župi Marije Pomoćnice na zagrebačkoj Knežiji, u vrijeme karantene i zbog nemogućnosti pjevanja na misnim slavljima, a želeći i dalje ostati zajedno u pjesmi, okušao se u snimanju pjesme iz svojih domova. Studenti koji su dio ansambla, pjesmu su snimili diljem Lijepe naše, od Slavonije, preko Moslavine i Zagreba do Dalmacije.

Na violini svira Emanuela Jerčić, a na gitari Ante Tomić. Tekst i aranžman prema glazbi Leonarda Cohena priredile su Ksenija Sanjković i Terezija Galić. Izvedbu poslušajte u nastavku, a možete ju preuzeti OVDJE.

Vokalni ansambl Marije Pomoćnice (VAMP) djeluje u Župi Marije Pomoćnice na zagrebačkoj Knežiji od 2010. godine, spajajući zajedno u pjesmi različite generacije pjevača, koji osim u VAMP-u, djeluju i u drugim zborovima i vokalno-instrumentalnim sastavima organiziranim na području župe.

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja