Budi dio naše mreže

Započele prijave za psihološko-duhovni seminar na temu "U Bogu je mir, dušo moja"

Zaklada biskup Josip Lang organizira psihološko-duhovni seminar na temu "U Bogu je mir, dušo moja" tijekom vikenda 26. i 27. listopada u Bazilici Srca Isusova, Palmotićeva 31, Zagreb koju će voditi p. Mijo Nikić sa suradnicima.

/ mp

Prema riječima p. Mije Nikića u razgovoru za HKM, riječ je o interdisciplinarnom seminaru u koji je uključena psihologija, filozofija i teologija.

“U seminaru će biti obrađene različite teme: Odakle dolazim, zašto živim i kamo nakon smrti odlazim?, Veličina i bijeda čovjeka; obraćenje srca – uvjet za mir i radost duše, Upoznaj, prihvati zavoli i promijeni sebe – obrati se!, Kako pobijediti psihičke traume i prisilne misli te postići mir duše, Kako nadvladati stres i depresiju – kako pomažu vjera i medicina, Što nas čeka poslije smrti?: Božji sud, čistilište, pakao, raj?, Bog Otac – milosrdni sudac, Isus Krist – moj Spasitelj i Otkupitelj, Duh Sveti – moj Branitelj, Tješitelj i Iscjelitelj te Liječenje opraštanjem: Oprosti da oslobodiš u sebi sile ljubavi.

Bit će misa, prilika za ispovijed i razgovor. Sve u svemu bit će vremena za dubinsko upoznavanje sebe te susret sa svojom grešnošću, ali u dubokoj vjeri da smo ljubljena Božja djeca”, istaknuo je p. Nikić.

Kako nam je rekao p. Mijo Nikić, cilj seminara je spoznati da smo ljubljeni i da nam to bude nadahnuće da manje griješimo.

Za sudjelovanje u seminaru potrebna je prijava te se plaća kotizacija čime je osigurana okrijepa te se time pomaže i Zaklada biskup Josip Lang.

Prijaviti se možete i doznati više informacija o seminaru na broju telefona 01/4803-043 ili putem mrežne stranice www.zbjl.hr.

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja