Budi dio naše mreže

Trodnevno gostovanje Johna Pridmorea, bivšeg londonskog gangstera

Odrastao je u londonskom East Endu, nakon krađa, provala i razbojništava završio je u zatvoru za maloljetnike, mračan svijet trgovine drogom, reketarenja i kriminala bio je začarani krug iz kojeg je teško izaći... No, Božji zahvat dao je "novo srce" okorjelom grešniku.

/ ts

Svjedočanstvo bivšeg londonskog gangstera Johna Pridmora poslušajte od danas do nedjelje u Župi sv. Stjepana prvomučenika u Botincu u organizaciji karizmatske molitvene zajednice Nanovo rođeni.

Da je svaki čovjek vrijedan Božje ljubavi i oprosta potvrđuje i ova nadahnjujuća priča Johna Pridmorea, objavljena u svjetskom bestseleru “Ispovijest londonskog gangstera” Verbumove biblioteke Svjedočanstva, koja je prva u nizu Knjiga mjeseca u Verbumovim knjižarama. Kako zanimanje javnosti ne jenjava niti nakon nekoliko autorovih gostovanja u Hrvatskoj, Župa sv. Stjepana prvomučenika u Botincu organizira još jednu priliku da čujete ovu snažnu životnu ispovijest.

John Pridmore odrastao je u londonskom East Endu gdje je već s 11 godina počeo krasti, što ga je vodilo u provale i razbojništva. Zbog kriminala je završio u zatvoru za maloljetnike. Radio je kao izbacivač u noćnim klubovima u West Endu što ga je povezalo s najopakijim bandama i uvelo u mračan svijet trgovine drogom, reketarenja i nasilničkog kriminala. U jednom od obračuna je toliko pretukao čovjeka, da je bježeći s mjesta događaja mislio da je počinio ubojstvo. Uslijedio je nadnaravni obrat i mukotrpan put traženja samoga sebe i Boga…

Program gostovanja Johna Pridmorea od danas do nedjelje u Župi sv. Stjepana prvomučenika u Botincu:

petak (11. siječnja)

20.00 – Kriza vjere na Zapadu

subota (12. siječnja)

8.30 – Uvod i predstavljanje

9.00 – slavljenje

9.30 – Život prije obraćenja

11.30 – Obraćenje i sv. ispovijed

16.30 – slavljenje

17.00 – Marija i Međugorje

18.00 – sv. krunica

18.30 – sv. misa

20.30 – Ozdravljenje

21.30 – klanjanje

nedjelja (13. siječnja)

svjedočanstvo na sv. misama u 9.30 i 11 sati

16.30 – svjedočanstvo na zajednici za muževe

20.00 – Izazovi nove evangelizacije

21.30 – klanjanje i molitva

Podsjetimo, knjigu “Ispovijest londonskog gangstera” Johna Pridmorea prijatelji HKR-a i korisnici aplikacije HKM mogu ovog mjeseca dobiti u Verbumovim knjižarama uz popust od 40 posto.

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja