Budi dio naše mreže

SVJEDOČANSTVO Stjepan Lach - vjernik na estradi

"Želim svojim primjerom i djelima pokazati ono što vjerujem", poručio je poznati pjevač Stjepan Lach u razgovoru za projekt "Chance for walk", bivši učenik Katoličke klasične gimnazije s pravom javnosti u Virovitici, a kojega je proslavila HRT-ova emisija „A strana“.

/ mp

Danas je Lach u braku već godinu i pol dana te ponosni otac 9-omjesečnog Benjamina.

“S današnjom ženom hodao sam godinu dana i tri mjeseca. Nekako sam znao da je ona prava. Od početka veze sve je išlo kako treba. Jednostavno se sve posložilo pa je prosidba nakon devet mjeseci veze bila logična. Inače sve radim sporo ili radije ja to nazovam da radim temeljito. Svoju obitelj sam iznenadio tim činom. Sjećam se i danas mamine poruke kad sam zaprosio Jelenu: ‘Tko bi rekao da si tako brz, a u svemu si tako spor'”, prisjetio se poznati pjevač.

U razgovoru s Marijetom Martić i Eminom Dabo Hunjak otkrio je kako je to biti vjernik na estradi.

“Smatram da se vjera treba živjeti. Naime, na estradi nema jako puno vjernika. Kad sam u svijetu glazbe neću prvi početi razgovor o vjeri. Želim svojim primjerom i djelima pokazati ono što vjerujem, mislim da je to najbolje Evanđelje za te ljude. Treba biti dosljedan sebi i onome čemu vjeruješ. Sigurno će ih jednom to zaintrigirati i pitati se zašto sam sretan”, nadodao je Lach.

Unatoč življenju na estradi, Lach uvijek ima na pameti otkuda dolazi i čemu stremi.

“Puno ima tih zavodljivosti. Svaki dan ti netko plješće pa je lako poletjeti. Ima puno tih ‘slatkih’ stvari koje te mogu ponijeti. Bitno je u tome ostati realan i na zemlji. Treba si posvjestiti da je moja dužnost raditi to što radim zahvaljujući talentu koji imam i dijeliti ga s drugima. To mi je cilj svega što radim”, poručio je Stjepan Lach.

Cijelo svjedočanstvo Stjepana Lacha pogledajte ovdje:

 

Ključne riječi:
stjepan lach

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja