Budi dio naše mreže

I ove godine župa bl. Ivana Merza iz Španskog u Zagrebu organizira e-devetnicu u čast bl. Ivana Merza uoči njegova blagdan koji se slavi 10. svibnja. Od 1. do 10. svibnja svakog dana putem WhatsApp aplikacije na svome pametnom telefonu svi prijavljeni dobivat će molitvene tekstove čiji će naglasak ove godine biti na euharistiji koju je na poseban način štovao bl. Ivan Merz.

/ mp/IKA

Upute za sudjelovanje u e-devetnici:

1. U imenik svog pametnog telefona među kontakte spremiti broj +385 91 533 2119
2. Putem aplikacije WhatsApp na spremljeni broj pošaljite poruku ovoga sadržaja: BL. IVAN MERZ.
3. Od 1. svibnja putem pametnog telefona svakoga dana dobivat ćete molitvene tekstove za obavljanje devetnice.

Ukoliko gore navedeni tel. broj na koji se prijavljuje e-devetnica nije spremljen među vaše kontakte ne ćete biti u mogućnosti svakodnevno primati molitvu devetnice. U slučaju da ste se prijavili slijedeći gore opisanu proceduru, ali i dalje od 1. svibnja ne počnu vam stizati poruke još jednom provjerite je li broj spremljen u vašim kontaktima i ponovo se javite WhatsApp porukom na broj +385 91 533 2119.

Posebno vam preporučamo da u ovu devetnicu osim svojih osobnih nakana uključite i Dom hrvatskih hodočasnika u Rimu koji nosi ime po bl. Ivanu Merzu. I on je pogođen posljedicama pandemije koronavirusa pa molimo zagovor bl. Ivana da naš Dom uspije prebroditi ovu krizu.

Više informacija o Domu možete naći na web adresi: OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja