Budi dio naše mreže

Ivan Raljušić: Svima nam je potreban zagrljaj Boga koji je nježan

"Kada si posvijestiš da si slab, da si slaba, da ti treba milosrđe Božje, da ti treba Ljubav, da ti treba Isusov zagrljaj, njegova nježnost - Bog koji je nježan. Kako je važno da kada padneš u teški grijeh, da dođeš pred Boga koji je nježan. To je Isus jasno pokazao - kako je nježan i strpljiv prema grešnicima."

/ fe

Brat Ivan Raljušić član je Družbe misionara Krvi Kristove. Na svojem Facebook profilu svakodnevno objavljuje nagovore s kojima ljude želi potaknuti da urone u evanđelje i da se susretnu s Isusom iz Nazareta. “Cilj mojih nagovora je da vas ohrabrim kako biste u svojim srcima mogli prepoznati sve one milosti s kojima vas Gospodin svaki dan daruje”, naglasio je u novom uratku.

U nagovoru ističe ljudsku grešnost, slabost i potrebu za Božjom blizinom. Rekao je da naša samostalna borba s grijesima i nastojanje da se sami očistimo, ne vode nikamo. Upozorio je kako mnogi ljudi ne prihvaćaju sebe slabog/slabu i onda tako provedu i nekoliko desetljeća ovozemaljskog života. To je za njega, na neki način, život u paklu.

“Kada si posvijestiš da si slab, da si slaba, da ti treba milosrđe Božje, da ti treba Ljubav, da ti treba Isusov zagrljaj, njegova nježnost – Bog koji je nježan. Kako je važno da kada padneš u teški grijeh, da dođeš pred Boga koji je nježan. To je Isus jasno pokazao – kako je nježan i strpljiv prema grešnicima.”

U novom danu ovaj se član Družbe nada da smo svi spremni za novi susret s Isusom iz Nazareta. Jer svaki novi dan je nova prilika za naš izbor – da izaberemo Gospodina. “U svakom danu mi smo ti koji biramo blagoslov ili prokletstvo, mi smo ti koji već od samog jutra biramo ili dobro ili zlo. Unatoč napastima koje imamo, unatoč poteškoćama, jako je važno da gledamo uvijek u smjeru dobra – da se trudimo i da se borimo.”

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja