Budi dio naše mreže

Doznajte zašto je društvena mreža "Holy" drugačija od ostalih

Mobilna aplikacija "Holy" (Svetost) dostupna je za preuzimanje na Google Playeu. Kako stoji u opisu ove aplikacije, riječ je o sigurnom okupljanju kršćana iz cijelog svijeta ujedinjenih u molitvi. Ako ste zasićeni raznim internetskim društvenim mrežama, onda je ovo mreža za vas u kojoj se možete posvetiti duhovnom životu.

/ mp

Aplikaciju “Holy” izradili su Ivan Orehovec, Franka Anić, Zoran Mičuda i Marin Grbić kad su primijetili tijekom svojih putovanja da katoličke crkvene zajednice međusobno nisu povezane. Orehovec naglašava da su odlučili izraditi aplikaciju koja će vjernicima omogućiti dijeljenje svjedočanstava, hodočašća i potreba s drugima na jednome mjestu.

“Na ‘Holy’ svatko može snimiti svoje videosvjedočanstvo, ‘story‘, razgovarati s prijateljima i čitati dnevna čitanja. Tijekom razvoja aplikacije na raspolaganju smo imali prostor u Tehnološkom parku Zagreb i mentore Startup Factoryja. Okupili smo tim od šest ljudi za dizajn, brendiranje, ‘backend‘, Android, IoS te projektno upravljanje. Prvu verziju aplikacije za Android izbacili smo poprilično brzo, u samo pet mjeseci”, istaknuo je Orehovec u razgovoru za Lider.

Aplikacija “Holy” je spoj Instagrama, Facebooka i Snapchata i na njoj se mogu postavljati fotografije, komentirati statusi, dijeliti male značajne stvari koje ti se događaju kroz dan, čitati vijesti i puno više.

Naime, na aplikaciji se mogu objaviti svjedočanstva vjere i zamoliti druge da mole na vašu nakanu.

Objavite svjedočanstvo

Svjedočanstvo može govoriti o o nečemu velikom što je Bog učinio u vašem životu ili jednostavno možete pisati o nečemu što je uljepšalo vaš dan.

Čitanje iz Evanđelja je također dostupno na aplikaciji “Holy”.

Rastite u vjeri

Kreatori ove aplikacije pozivaju sve zainteresirane da ime se priključe na ovakvoj vrsti društvene mreže te uvjeravaju u sigurnost ove aplikacije.

Opustite se, utonite u molitvu i krenite naprijed!

Aplikaciju “Holy” možete preuzeti OVDJE.

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja