Budi dio naše mreže

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije raspisuje natječaj za "Sudamja fest" 2021. godine koji će se održati u subotu, 1. svibnja 2021. godine, s početkom u 21 sati na Peristilu ispred katedrale sv. Dujma – zaštitnika grada Splita i Splitsko-makarske nadbiskupije.

/ mp

Promjena lokacije je moguća zbog vremenskih uvjeta ili epidemiološke situacije vezane za Covid-19.

Natječaj za sudjelovanje na Sudamja festu otvoren je od 5. listopada do 20. prosinca 2020. godine, a rezultati će biti objavljeni 10. siječnja 2021. godine u medijima, elektronskim putem i putem društvenih mreža, dok će autori biti osobno obaviješteni. 

Izvođači čije skladbe Organizacijski odbor uvrsti u program festivala, studijske snimke skladbi trebaju dostaviti odboru festivala najkasnije do 1. ožujka 2021. Redoslijed nastupa na Sudamja festu određuje Organizacijski odbor.

Pravilnik za sudjelovanje na Sudamja festu:

Pravo sudjelovanja na festivalu imaju svi katolički glazbeni sastavi i samostalni izvođači. Izvođači pri natječaju trebaju dostaviti jednu novu i neobjavljenu autorsku skladbu. Skladba treba biti kršćanske tematike, u trajanju ne duljem od 4 minute. Solisti ne smiju biti mlađi od 16 godina, a od sudionika se očekuje “u živo” izvođenje svake skladbe. Sve izvođače na festivalu prati festivalski orkestar.

Prijava na natječaj obavezno mora sadržavati: 

  1. Oglednu demo snimku pjesme koja ne mora biti konačna studijska, ali glazbeno produkcijski treba biti što sličnija izved¬benoj verziji. Pjesma može biti poslana i u .mp3 formatu s minimalnom rezolucijom od 192 kbps; 
  2. Tekst pjesme u .doc formatu s potpisanim autorima teksta, glazbe te aranžmana;
  3. Notni zapis osnovne melodijske linije pjesme s potpisanim tekstom i napisanim akordima; 
  4. Biografiju izvođača sa sljedećim podacima: kratko predstavljanje sastava, adresa, elektronska pošta, broj telefona/mobitela odgovorne osobe za daljnju komunikaciju. 

Prijave koje ne budu ispunjavale navedene uvjete, kao i skladbe upitne originalnosti, Organizacijski odbor neće razmatrati.

Autori slanjem skladbe na natječaj jamče za njezinu originalnost te daju svoju suglasnost za izdavanje skladbe na festivalskom Cd-u. Sudionici koji dobiju potvrdu za sudjelovanje na Sudamja festu trebaju dostaviti u potpunosti zgotovljene pjesme organizatoru do 1. ožujka  i to u tri verzije:

– cjelovitu izvedbu (instrumental sa solističkim i pratećim vokalima) 

– instrumental s pratećim vokalima

– instrumental.

Svu potrebnu dokumentaciju za Sudamja fest 2021. potrebno je isključivo dostaviti putem elektroničke pošte: sudamjafest@gmail.com.  Kontakt osoba za sve upite vezane za festival: Antonio Grkeš, 095 3567776.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja