Budi dio naše mreže

Obiteljska kartica kojom članovi udruge Obitelji 3plus mogu ostvariti uštede u svom obiteljskom budžetu dobila je novog velikog partnera – tvrtku HEP Opskrba.

/ mp

U Zagrebu je u čevrtak, 16. srpnja potpisan Ugovor o suradnji između udruge Obitelji 3plus i HEP Opskrbe kojim se članovima Udruge osigurava dodatni popust na cijenu električne energije u okviru proizvoda Hepi koji je inovativni proizvod HEP Opskrbe s najpovoljnijom cijenom električne energije za kućanstvo. Ovom suradnjom članovima Udruge osigurava se još dodatnih 5% popusta na već postojećih 5% popusta na cijenu struje.

HEP Opskrba želi dati svoj doprinos kroz povoljniju cijenu struje za obitelji s troje ili više djece kako bi se smanjili troškovi njihovog kućanstva i tako doprinijeli stvaranju boljih uvjeta za život obitelji u Hrvatskoj, a osobito onih s više djece.

U obiteljima s troje ili više djece svaka ušteda u kućnom budžetu je važna, a posebice kada se radi o mogućnosti za smanjenje troška mjesečne potrošnje električne energije koji predstavlja veliki trošak za naše 3plus obitelji”, izjavio je Kristian, član Udruge i otac četvero djece.

HEP Opskrba postala je prijatelj udruge Obitelji 3plus odnosno partner projekta „Obiteljska kartica“

Udruga Obitelji 3plus je nezavisna, neprofitna, nevladina, nekonfesionalna i nestranačka organizacija koja promiče, podržava, štiti i zastupa interese obitelji s troje ili više djece. Udruga kontinuirano radi na podizanju kvalitete života te osnaživanju integriteta obitelji s troje ili više djece. Zalaže se za društveno okruženje koje će podupirati i osnaživati 3plus obitelji. 

U ovim izazovnim vremenima obitelji s troje ili više djece svakodnevno se nose s raznim poteškoćama, a mi kao udruga imamo za cilj pružiti im podršku i omogućiti veću kvalitetu života i više obiteljske radosti. Ovom suradnjom, koja ima konkretnu društvenu korist, tvrtka HEP Opskrba omogućuje uštedu troškova električne energije velikim obiteljima koje ju mogu ostvariti kroz našu ‘Obiteljsku karticu’. Zahvaljujemo HEP Opskrbi što brine za potrebe socijalno osjetljivih skupina i što je ovom suradnjom postala prijatelj 3plus obitelji“, rekao je dr. sc. Ivan Malbašić, predsjednik udruge Obitelji 3plus.

Više informacija na www.obitelji3plus.hr. 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja