Budi dio naše mreže

"Nadahnuta izvedba Gabi Novak, tekst Arsena Dedića i glazba Đorđa Novkovića, potaknula nas je da joj damo jedan novi, zborski štih i posvetimo svim hrabrim ljudima, čije smo svjedočanstvo vjere u život, dobrotu, odgovornost i ljubav pratili tijekom posljednjih mjeseci", istaknuli su članovi "Online" zbora.

/ fe

Riječki Online zbor ponovno nas je iznenadio izvedbom još jedne pjesme u vrijeme mjera fizičke distance. Nakon što su kao prvi projekt otpjevali tradicionalnu uskrsnu pjesmu Kraljice neba, raduj se, odlučili su iz skrovitosti svojih domova otpjevati pjesmu Hrabri ljudi koju je proslavila Gabi Novak.

“U vremenu kad postajemo svjesni svojih granica i nemoći, hrabrost pojedinaca koji svakodnevno odgovorno vrše svoj posao: bio to liječnik, vatrogasac, policajac, djelatnica u trgovini, njegovateljica, vozač, vraća nam vjeru u čovjeka, koji dobrotom i marljivošću može napraviti puno u svom okruženju. Možda nismo svi stvoreni za neka velika djela, ali ako u male stvari uložimo puno hrabrosti i ljubavi – postajemo bolji i mi i svijet oko nas. To nam govori ova pjesma”, poručili su.

Pjesmu poslušajte u nastavku:

Pjevaju: Kristina, Dorotea i Petar Čučak, Amira Štefančić, Anđela Jeličić Krajcar, Kristina Jurman Ferlin, Alan Poropat, Vesna Živković, Sandra Valenčić i Andrej Babić.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja