Budi dio naše mreže

Na lokaciji Centralnog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Zagreba, u četvrtak će biti upriličeno otvorenje izložbe učeničkih radova i proslava "Dana planeta Zemlje".

/ fe

Zagrebačke otpadne vode 14. godinu zaredom organiziraju proslavu “Dana planeta Zemlje”, a ove godine proslava će se održati u četvrtak na  lokaciji Centralnog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Zagreba.

Sađenje voćki u “eko voćnjaku”

Kroz prigodni program djeca će se upoznati s radom uređaja o pročišćavanju otpadnih voda i učiti kako saditi “eko voćke”.

Tom prilikom bit će proglašeni najbolji likovni i literarni učenički radovi na temu ekologije i “Dana planeta Zemlje”, a u sklopu obilaska postrojenja za najmlađe je rezerviran “vlakić”.

“Vlakić” za razgledavanje postrojenja

Na terenima Centralnog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Zagreba, 650 posjetitelja iz 15 zagrebačkih škola, sudjelovat će u “Eko olimpijadi” kako bi se doprinijelo i do svijesti roditelja, odgajatelja i nastavnika, koji se preko akcije upoznaju s radom i svrhom CUPOVZ-a.

Dodajmo da program počinje 9. svibnja u 10 sati na adresi Čulinečka cesta 287, dok su vrata Centralnog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Grada Zagreba, uz organizirano stručno vodstvo, otvorena za sve posjetitelje od ponedjeljka do petka.

 

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Slušajte HKR

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja