Budi dio naše mreže

Talentirani maturant varaždinske Elektrostrojarske škole, mladi web dizajner Mihael Orehovec napisao je svoju prvu knjigu „Uskrsnuće: Neispričana priča“. Knjiga govori o pobjedi nad paklom i grijehom, a od Velikog petka dostupna je besplatno na mrežnoj stranici autora.

/ Diana Tikvić

Kako je u razgovoru za Hrvatsku katoličku mrežu posvjedočio mladi pisac, knjiga je nastajala godinu dana. Nekoliko mjeseci je trajala priprema i prikupljanje materijala, a potom nekoliko mjeseci pisanje.

Mihael Orehovec želio je svoju prvu knjigu pokloniti čitateljima. Uzeo je uskrsnuće kao centar događanja i opisuje sve ono što se oko njega događalo, a o čemu ne postoji puno zapisa. Sve je to i ovog mladog autora jako zanimalo pa je pokušao doći do dostupnih materijala, a onda pustio maštu da kreira ostatak priče.

“Ovo je priča o borbi između dobra i zla”, rekao je Orehovec i istaknuo da je htio čitatelje potaknuti da promišljaju o svojim mislima. “Treba si posvijestiti da zle misli ne dolaze od Boga već od Sotone. Na čovjeku je da izabere koje će misli, dobre ili zle, prihvatiti, a koje odbaciti”, rekao je mladi pisac.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Slušajte HKR

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja