Budi dio naše mreže

Fr. Ivan Dominik Iličić, dominikanac na službi u Rijeci, s Presvetim je prošao ulicama grada Rijeke. Njegov subrat, franjevac fra Tomislav Šanko s Presvetim je također blagoslovio svoje župljane, a tog istog jutra iznenadio je svoje župljane tako što je pozvonio na svaki ulaz, svake zgrade i donio blagoslovljene grančice. Bože, hvala Ti na našim svećenicima koji nalaze načine ostati uz svoj narod!

/ hjb

Fr. Ivan Dominik na društvenim je mrežama zapisao: “Danas sam stvarno bio poput magarca na kojemu je Isus jašio kada je ulazio u Jeruzalem.

Presveto na ulicama Rijeke / Facebook

Nosio sam Gospodina prisutnog u Presvetom Oltarskom Sakramentu ulicama centra Rijeke, sa župnikom vlč. Sanjinom Francetićem i vlč. Lovrom. Zbog situacije s koronavirusom, nije bilo puno ljudi, ali se našlo onih koji su se poklonili Gospodinu i koje smo blagoslovili. Neka se Gospodin proslavi u Rijeci i diljem svijeta!”

Živi Isus na ulicama Rijeke / Facebook

Provincijalni vikar Franjevačke provincije sv. Jeronima u Dalmaciji i Istri te župnik Župe sv. Nikole Tavelića na riječkom Krnjevu fra Tomislav Šanko također je s Presvetim izišao na ulice grada Rijeke i blagoslovio župljane.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja