Budi dio naše mreže

Nagrađujemo i dalje! Najkreativnije među vama očekuje nova proljetna nagrada

Već smo nagradili predivni vrt koji ste vi izabrali s najviše lajkova. Hvala svima na sudjelovanju i lijepim fotografijama. Nastavljamo sa "Zelenim programom" te sada nagrađujemo pjesnike među vama! Budite s našim voditeljima Branimirom i Jozom u utorak 12. svibnja od 13 sati, i saznajte u programu Hrvatskog katoličkog radija sve detalje kako do savršene proljetne nagrade.

/ at

Naši Branimir i Jozo objavili su fotografiju vrta u kojem su se okušali u sadnji te su pozvali naše vjerne pratitelje da u komentare stave fotografije svoga vrta. Vrt s najviše lajkova osvojio je nagradu OPG-a Benjamin Macenić i to prekrasan sanduk cvijeća.

Nagradu je osvojila Antonija Radoš iz Velike Gorice. Čestitamo Antoniji na nagradi i na predivnom vrtu te želimo zahvaliti svima koji su nam poslali slike svojih lijepih vrtova. Ali s nagrađivanjem nismo stali. Još uvijek imate priliku osvojiti lijepu nagradu.

Povrtnim sadnicama OPG-a Benjamin Macenić nagradit ćemo u utorak 12. svibnja slušatelje i čitatelje koji nam napišu najkreativniju, najposebniju ili pak najduhovitiju “Odu vrtu”. Budite u programu HKR-a od 13 sati, Branimir i Jozo će objasniti detalje sudjelovanja, odnosno na koju objavu na našoj Facebook stranici možete u komentarima objaviti svoje ode.

Inicijativa HKR-a “Zasadi svoj vrt” traje od nedjelje 10. svibnja do srijede 13. svibnja, a cilj je potaknuti slušatelje da uživaju plodove svoga truda i rada, da zasade svoj vrt ako su u prilici te da nekome poklone sadnice od svoga suviška kako bi onaj koji nema imao što posaditi. Ovaj “Zeleni program” započeo je u nedjelju poslijepodne. Voditelji Jozo i Branimir snimili su video koji prikazuje njihove pokušaje sadnje vrta koji još uvijek možete pogledati na Facebooku i Instagramu HKR-a.

U suradnji s OPG-om Benjamin Macenić iz Velike Gorice HKR nastavlja darivati svoje slušatelje tijekom ove inicijative, a osim toga slušatelji će putem telefona biti u mogućnosti podijeliti i otkriti voditeljima i ostalim slušateljima koja je njihova “tajna” lijepoga i plodonosnog vrta.

Inicijativa završava u srijedu emisijom Argumenti u kojoj ćete moći čuti više o ovoj temi.

Hvala svima još jednom na fotografijama predivnih vrtova. U nastavku možete pogledati neke od njih.

Vrt Antonije Radoš (dobitnice sanduka cvijeća)

Objavili Bozic Pejo Ana

Objavila Martina Šošić

Objavila Vlatka Čulo uz komentar: “Evo moj tata Antun Bagudić tvrdi da povrće najbolje raste kada se posadi ukrug jer tako najbolje djeluje sunčeva energija 🤔😀”

Objavila Ines Klarić

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja