Budi dio naše mreže

Unatoč burnoj polovini godine dočekali smo ljetni odmor. No, mi ne stajemo s radom. Djelatnici i suradnici Hrvatskog katoličkog radija i tijekom ljeta marljivo rade svoje emisije kako bi program bio što bogatiji.

/ HKM

Ponedjeljkom u 20 sati očekuje vas naš Ante Novak s emisijom “Budimo mladi” u kojoj urednik i voditelje emisije donosi razne teme koje se tiču mladih i onih koji se tako osjećaju.

Dobro poznata emisija “Svjetiljka u noći” koju vodi mons. Antun Sente, ml. tijekom ljetne sheme na HKR-u dobila je svoj novi termin utorkom u 20 sati. U emisiji slušatelji imaju priliku razgovarati s mons. Senteom o raznim temama koje zanimaju vjernike.

Novu emisiju “Ljetnikovac” vodit će i uređivati Filip Ećimović srijedom u 20 sati u kojoj ćemo biti katolička mreža svih zanimljivih događaja toga tjedna u župama i biskupijama diljem Hrvatske i Bosni i Hercegovini pa i šire.

Naš glazbeni urednik Slavko Nedić će četvrtkom u 20 sati u HKR-ovoj najdugovječnijoj emisiji “Sacro ritam” donositi aktualnosti iz svijeta duhovne glazbe. “Sacro ritam” započeo je s emitiranjem 26. lipnja 1998. s ciljem praćenja, najavljivanja, promoviranja i stvaranja hrvatske glazbeno-duhovne scene, a i danas je ta emisija nastavila svoju misiju.

Kroz baštinu hrvatskog narodnog blaga petkom u 20 sati vodi nas Stjepan Večković. U emisiji “Hrvatsko narodno blago” koju vodi i uređuje Večković upoznaje nas s hrvatskim tradicijskim glazbalima.

Subotom u 20 sati “Sutra je Dan Gospodnji” Tanja Maleš zajedno s gostom svećenikom donosi promišljanje nedjeljnog evanđelja.

Naš Adrian Vinković Rangel u emisiji “Hitoplov” nedjeljom u 20 sati donosi strane hitove iz prošlosti, ali i suvremenog doba.

HKR-ove najbolje emisije reprizirat ćemo tijekom tjedna u 14:15 sati. Riječ je o reprizama emisija “Zašto vjerujem?”, “Od Krista pozvani”, “Put pod noge” te “Pozvani i poslani”.

Zbog velikog interesa naših slušatelja emisija “Glazbomat” će uz termin 10:15 ići i svakog dana 13:15 kako bi vam ispunili vaše glazbene želje.

Svakog dana u 9:30 sati emitirat ćemo i “Domoljubne minute” našeg suradnika Borne Marinića, a u 22:30 sati možete uživati u koncertu.

“HKM-ova mreža ribara na Instagramu” novi je projekt HKR-ovog voditeljskog dvojca Branimir Gubić i Jozo Lukić koji će u sklopu svoje voditeljske smjene na HKR-u utorkom u 11 sati. Tako će Gubić i Lukić 21. srpnja ugostiti fra Stjepana Brčinu, 28. srpnja fra Marina Karačića, 4. kolovoza fra Ivana Mariju Lotara i 11. kolovoza don Damira Stojića. Ti će se razgovori emitirati i na HKR-ovom Instagram profilu.

Jozo Lukić i Branimir Gubić

Hrvatski katolički radio proslavio je ove godine 23 godine emitiranja. S vama ćemo biti i dalje. Hvala što ste s nama!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja