Budi dio naše mreže

U zagrebačkoj Župi sv. Stjepana u Botincu na susretu molitvene zajednice „Nanovo rođeni‟, u petak, 1. ožujka, gostovali su Ivica i Mirjana Topčić. Bračni bar Topčić, osim što su jedni od voditelja zaručničkih i bračnih susreta, uspješni su poduzetnici, roditelji, a javnosti na poseban način poznati zbog osnivanja Zaklade Rhema.

/ sa

Zaklada Rhema osnovana je, između ostalog, u svrhu promicanja kršćanskih vrednota, potpore duhovnom rastu i formaciji, a to sve na poseban način obilježava i molitvenu zajednicu te istoimenu udrugu „Nanovo rođeni‟. Od ove godine i „Nanovo rođeni‟ su se našli na popisu za dodjelu potpore od strane Rheme, a bračni par se o trudu i radu ponovno uvjerio uživo.

Nakon uvodne molitve i slavljenja Gospodina, Topčići su podijelili svoje životno iskustvo, kako s vjerske, tako i s poslovne strane. Vidno oduševljeni okupljenom mladeži i mnoštvom, Ivica i Mirjana su nakon svjedočanstva odgovarali na pitanja.

Na kraju susreta bračni par Topčić se fotografirao s okupljenim vjernicima u Botincu

Posebno su mlade potaknuli na mogućnost poduzetničkog uspjeha uz riječi kako se isplati riskirati i u riziku se hrabro osloniti na Gospodina. Uz smijeh i radost, prisjetili su se svojih početaka, kao i bračnih problema koji su ih doveli na bračni susret na kojem su se preporodili i ponovno zaljubili jedno u drugo i u Gospodina. Od tada su i sami članovi Hrvatske zajednice Bračnih susreta te pomažu drugima kako su i sami kroz to primili pomoć.

Uz bogato životno iskustvo u svakom smislu, na kraju susreta zahvalili su na pozivu i što su dio svoje priče mogli podijeliti s crkvom u Botincu, a vjeruju da će se susreti s članovima odvijati češće, kako kroz karizmatski tako i kroz bračni ili zaručnički susret.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja